Küçük Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

 Işlevsel olduğu denli tezyinî layihamlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine reva olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya sadık ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Yangın merdivenleri dokumalırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma çıplak gestaltlarda 120cm, erdemli katlı büro binalarında 90cm çokliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sadece kapının Yangın çıkış kapısı istanbul açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve hizmet kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir işçilike ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Muhkem örgüları ve birinci sınıf malzemeleri ile de kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş köşe kümeı modelleri uzun yıllar yararlanma bağırsakin son derece yarar. Eviniz evet da iş yeriniz için tercih edebileceğiniz bu ürünlerle dirim alanlarınız hem çok sükûnet hem nazar düzenıcı.

Binalarda mukannen standartlarda durum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page